Cel mai controversat arbitru de handbal a pierdut iar alegerile pentru primăria Moreni

De vreo șase-șapte ani, cel mai contestat și controversat cuplu de arbitri din handbalul românesc este Robert Harabagiu – Silviu Stănescu ambii din municipiul Moreni – Dâmbovița.

Cuplul Harabagiu – Stănescu este „perechea” favorită a președintelui Federației Române de Handbal, controversatul Alexandru Dedu, fapt pentru care ei sunt delegați să fluiere meciurile anumitor echipe și cu o anumită miză. Unul dintre ei, mai precis Robert Harabagiu, este implicat în viața politică a Moreniului, fiind din 2016 și până azi, consilier PNL.

La alegerile din 27 septembrie 2020, Robert Harabagiu a candidat din partea PNL la funcția de primar al Moreniului, dar fără succes. Degeaba, tatăl partenerului său Silviu Stănescu a trecut de la PSD la PNL ca să-l susțină în campanie, că n-a fost să fie! El a obținut doar 1.500 de voturi, adică cam câți spectatori sunt la un meci cu miză pe care-l fluieră la Constanța sau Turda, fiind învins de către actualul edil PSD Constantin Dinu care a obținut 2.160 de voturi. Trebuie precizat că Robert Harabagiu a candidat și în 2016 din partea PNL pentru funcția de primar al Moreniului, dar și atunci a pierdut în fața actualului edil Constantin Dinu. Astfel spus, Harabagiu a pierdut la primărie, dar a câștigat destul de mult din arbitraj până să înceapă epidemia de coronavirus, ceea ce a însemnat că vreo șase luni a fluierat a pagubă că deh…nu au mai fost meciuri de handbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...