Cel mai cunoscut vlogger din România, către Monica Anisie: Nu vă e rușine, doamnă? (video)

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că nu mai merge la o dezbatere publică față în față cu cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, discuție care ar fi trebuit să aibă loc la Pro Tv. Anisie spune că nu poate participa din cauza numărului mare de infectări și propune ca în locul ei să meargă un secretar de stat.

Dezamăgit de decizia ministrului, Selly spune că dacă este așa periculos, de ce ministrul își trimite un subaltern și în al doilea rând, dacă dorea cu adevărat să aibă această dezbatere despre educație, ar fi putut să propună ca dezbaterea să aibă loc online.

„Nu vă e doamnă, rușine?”, spune Selly.

El a mai spus că „nu poți sa fugi de doua ori de un puști de 19 ani”, afirmă acesta.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitatia de maine. Invitatia noastra pentru doamna ministru ramane deschisa dupa ce situatia epidemiologica este mai buna, iar cazurile de COVID-19 incep sa scada. De asemenea, pentru ca este o emisiune pe teme de educatie, va propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educatiie si Cercetarii, doamna Mihaela Popa”, a fost informarea trimisă de minister.

https://www.facebook.com/SellyOficial/videos/1104908663240520

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...