Cel mai cunoscut vlogger din România, către Monica Anisie: Nu vă e rușine, doamnă? (video)

Publicat: 09 oct. 2020, 08:30, de Mihaela Ionescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Cel mai cunoscut vlogger din România, către Monica Anisie: Nu vă e rușine, doamnă? (video)
Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că nu mai merge la o dezbatere publică față în față cu cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, discuție care ar fi trebuit să aibă loc la Pro Tv. Anisie spune că nu poate participa din cauza numărului mare de infectări și propune ca în locul ei să meargă un secretar de stat.

Dezamăgit de decizia ministrului, Selly spune că dacă este așa periculos, de ce ministrul își trimite un subaltern și în al doilea rând, dacă dorea cu adevărat să aibă această dezbatere despre educație, ar fi putut să propună ca dezbaterea să aibă loc online.

„Nu vă e doamnă, rușine?”, spune Selly.

El a mai spus că „nu poți sa fugi de doua ori de un puști de 19 ani”, afirmă acesta.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitatia de maine. Invitatia noastra pentru doamna ministru ramane deschisa dupa ce situatia epidemiologica este mai buna, iar cazurile de COVID-19 incep sa scada. De asemenea, pentru ca este o emisiune pe teme de educatie, va propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educatiie si Cercetarii, doamna Mihaela Popa”, a fost informarea trimisă de minister.

https://www.facebook.com/SellyOficial/videos/1104908663240520