Cel mai lung contract de închiriere de spații de birouri din București a fost prelungit

CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru sucursala ING Bank din Opera Center I, parte a proiectului  de birouri Opera Center, o clădire de birouri situată în centrul Bucureștiului. Acesta reprezintă cel mai lung contract de închiriere (demarat în 2001) pentru o sucursală ING Bank într-o clădire modernă din România.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent a patra bancă pe piața locală, pe baza activelor deținute și este o bancă universală cu 1,6 milioane de clienți.

„Opera Center și-a crescut valoarea, devenind un adevărat punct de reper și o sub-piață de birouri în sine. Un avantaj important îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii publice, în special inaugurarea recentă a liniei de metrou M5, care deservește peste 150.000 de locuitori. De la universități și opțiuni variate de petrecere a timpului liber, la administrații publice și spitale, toate sunt accesibile pe o rază de 3 km”, a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Sucursala ING Bank ocupă o suprafață de aproximativ 400 mp la parterul clădirii Opera Center I. Zona de retail a clădirii găzduiește, de asemenea, o cafenea French Bakery, o farmacie Dr. Max și un magazin Inmedio.

Prim clădire de birouri modernă din București

Cunoscută ca prima clădire modernă de birouri din București, Opera Center I a fost livrată în 2001, fiind considerată și astăzi unul dintre cele mai valoroase proiecte de birouri din București, atât în ceea ce privește amplasamentul, cât și administrarea proprietății.

Situată la 50 metri de stația de metrou Eroilor, Opera Center beneficiază de o panoramă a râului Dâmbovița și Operei Naționale București. Parcurile Izvor și Cișmigiu se află la mai puțin de un km, iar Grădina Botanică și zona Cotroceni, care se clasează în Top 20 al celor mai cool cartiere din Europa, sunt situate la 2 km de clădirea de birouri. Centrul Vechi, Piața Unirii și sediile instituțiilor publice, respectiv Primăria Capitalei, Curtea de Apel București și Palatul Parlamentului sunt la mai puțin de 3 km distanță.

După inaugurarea liniei de metrou M5, care face legătura între centrul orașului și cartierul Drumul Taberei, Opera Center are acces direct la 3 din cele 5 linii de metrou existente în București, M5, M3 și M1.

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spații de birouri moderne desfășurate pe opt etaje. În clădire mai funcționează: NN Lease, Qualitance, Borza&Asociatii, Siemens, GSK Consumer HealthCare și DHL Logistics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...