Cel mai mare liceu din Galați se închide din cauza Covid-19

Cel mai mare liceu din Galați, Colegiul Național Costache Negri, se închide din cauza coronavirusului, după ce în instituția de învățământ au fost descoperite trei cazuri de infectare. Toți elevii vor învăța online în perioada următoare.

Direcția de Sănătate Publică Galați, împreună cu Inspectoratul Școlar, a decis să suspende cursurile Colegiului Național Costache Negri după confirmarea a trei cazuri de coronavirus în unitatea de învățământ.

„A apărut al treilea caz. Direcția de Sănătate Publică a recomandat liceului să intre în scenariul roșu, sigur, noi ne vom da acordul. Direcția va lua decizia privind perioada în care va fi închis liceul. De astăzi se închide. Doi elevi sunt din aceeași clasă, al treilea este de la altă clasă”, a explicat inspectorul școlar general al județului Galați, Onuț Atanasiu, citat de Digi24.ro.

De asemenea, încă o școală din Galați s-ar putea închide din cauza unor cazuri de coronavirus. Este vorba despre școala nr. 22 unde există două cazuri de infectare. Din motive de siguranță, o școală din comuna gălățeană Priponești a fost și ea închisă după ce femeia de serviciu a aflat că s-a infectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...