Cel mai mare proces de defăimare din Anglia, pierdut de Johnny Depp: Tabloidul The Sun a avut câștig de cauză

Actorul Johnny Depp a pierdut, luni, procesul pe care îl avea cu tabloidul britanic The Sun.  Procesul este considerat cel mai mare proces de defăimare din Anglia secolului 21.

Procesul a început pe 7 iulie şi s-a încheiat pe 28 iulie.

Tabloidul The Sun a scris, în 2018, despre Johnny Depp că şi-a bătut fosta soţie, pe actriţa Amber Heard. Conform Reuters, judecătorul de la Înalta Curte a decis că dovezile prezentate în instanţă sunt „substanţial adevărate”.

Actorul a dat în judecată News Group Newspapers, editorul pentru The Sun, şi pe unul dintre jurnalişti, Dan Wootton.

Johnny Depp a acţionat-o în judecată pe fosta soţie şi în statul Virginia, cerându-i 50 de milioane de dolari, după ce ea a scris un editorial în Washington Post în care îl acuză de violenţă.

Johnny Depp are 57 de ani și este faimos pentru rolurile din filme precum „Pirates of the Caribbean” şi „Edward Scissorhands”.

Cel de-al doilea mariaj al lui Depp este cu actrița și modelul Amber Heard. Cei doi au început să formeze un cuplu din 2012, de la filmările pentru The Rum Diary, și s-au căsătorit pe 4 februarie 2015, într-o ceremonie privată la casa lor din Los Angeles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...