Cele 3 întrebări ale lui Cristian Tudor Popescu pentru Andreea ESCA

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că i-ar adresa trei întebări Andreei Esca, după ce s-a aflat că aceasta are coronavirus. CTP arată că o poziție publică a vedetei i-ar putea face să înțeleagă pe toți că acest virus este extrem de periculos.

“Ca gazetar, i-aș pune Andreei trei întrebări:

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Pe 11 iulie, în presa scrisă apăreau materiale despre o lansare a unui resort de patru stele, pe malul Mării Negre, la care fuseseră invitate persoane publice, vedete de televiziune, influenceri, promoteri, etc. „Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV”  a avut loc la începutul acestei luni, prezente fiind printre multele vedete și Andreea Esca, împreună cu fiica sa, Alexia Eram, care de altfel a și publicat câteva poze de la eveniment. Același eveniment a fost promovat de postul PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la eveniment.

În presă au apărut zilele acestea mai multe articole, potrivit cărora, pe lângă Esca și  soțul ei, Alexandre Eram, ar fi fost internat la secția ATI a Spitalului Monza. Grupul Monza a transmis presei poziția oficială referitoare la acest subiect: „Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări: (…) De luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienții non Covid, luni, 20 iulie”.

Totodată, reprezentanții spitalelor din grup spun că „singurul spital în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...