Cele mai bine plătite joburi din afară, atractive pentru români. Se poate ajunge la 15.000 euro pe lună

Salariile românilor care muncesc în străinătate nu sunt deloc mici, comparativ cu ce ar câștiga în țara natală. Sunt din ce în ce mai multe oferte de locuri de muncă pentru aceștia în afara țării, iar printre cei mai căutați sunt sudorii, șoferii de camion și instalatorii.

Salariile pentru aceștia variază între 2000-2500 de euro/ lună. În anumite țări, românii cu astfel de meserii pot câștiga chiar și peste 2500/lună.

Dar dacă e să vorbim despre un doctor stomatolog, acesta poate primi în Franța între 10 și 15 mii de euro. Și ofertele greu de refuzat nu sunt doar pentru medici, asistenți sau infirmieri. Un sudor poate ajunge să ia în străinătate în jur de 2.000 de euro pe lună, potrivit Realitatea.  

Țările care caută cel mai mulți români sunt Franța, Germania, Marea Britanie sau Elveția, iar cele mai noi date ale unei platforme de recrutare arată că peste 600.000 de români au aplicat în ultima lună pentru joburi atât în țară, cât și în străinătate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...