Cele mai bune glume pe seama Facebook, după ce a picat

Meme-urile, glumele și ironiile nu au încetat să tot apară pe parcursul întregii seri, în contextul căderii rețelei mamă Facebook și, totodată, a Instagram și WhatsApp. Aplicațiile nu au funcționat timp de aproximativ 6 ore.

În plus, Mark Zuckerberg ar fi înregistrat pierderi de circa 6 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că a pierdut acțiuni în valoare de un miliard de dolari pe oră.

Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook, publicând un mesaj la ora 8:27 dimineața prin care i-a salutat pe toți.

Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri care să facă haz de necaz.

Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook astfel că, Twitter a devenit principala soluție pentru mesajele ironice la adresa Facebook și a lui Zuckerberg.

Mai întâi de toate, grija principală a majorității persoanelor a fost aceea de a afla dacă altcineva are această problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole