Cele mai bune glume pe seama Facebook, după ce a picat

Meme-urile, glumele și ironiile nu au încetat să tot apară pe parcursul întregii seri, în contextul căderii rețelei mamă Facebook și, totodată, a Instagram și WhatsApp. Aplicațiile nu au funcționat timp de aproximativ 6 ore.

În plus, Mark Zuckerberg ar fi înregistrat pierderi de circa 6 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că a pierdut acțiuni în valoare de un miliard de dolari pe oră.

Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook, publicând un mesaj la ora 8:27 dimineața prin care i-a salutat pe toți.

Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri care să facă haz de necaz.

Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook astfel că, Twitter a devenit principala soluție pentru mesajele ironice la adresa Facebook și a lui Zuckerberg.

Mai întâi de toate, grija principală a majorității persoanelor a fost aceea de a afla dacă altcineva are această problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...