Cele mai ciudate donații de Crăciun

O organizație de caritate din Marea Britanie a primit, în acest an, donații de Crăciun dintre cele mai ciudate, de la dinți falși, un scorpion în formaldehidă și o unealtă de castrare a mieilor, potrivit BBC.

Organizația Barnardo’s a făcut publică o listă de obiecte bizare lăsate de donatori la unele dintre cele 620 de puncte de colectare din Marea Britanie, în urma unui apel adresat oamenilor de a oferi cadouri de Crăciun nedorite.

Printre cele mai bizare primite se numără o felie de pizza în haina unui bărbat și cordonul ombilical al unui bebeluș, un set de dinți falși în interiorul unei genți donate în Glasgow sau o pungă de mușchi – Worksop, Nottinghamshire, o „unealtă de curățat fundul” – Gravesend, Kent, mai multe bucăți de morcovi – Wolverhampton, West Midlands, o sticlă pentru urină – Lincoln, o perie de toaletă folosită – Conwy, Țara Galilor și tablete de Viagra – Rotherham, South Yorkshire.

La Londra, un magazin a primit un set de patru portrete ale unor personalități istorice în rame asortate – dictatorul fascist italian Benito Mussolini, liderul comunist chinez Mao Zedong, Vlad Țepeș – cunoscut și sub numele de Dracula – și fostul prim-ministru Margaret Thatcher.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole