Cele mai importante produse Tesla în acest an și anul viitor nu vor fi mașinile!

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat că cele mai importante produse ale companiei în acest an și anul viitor nu vor fi mașinile, ci software-ul care le conduce în mod autonom și un robot umanoid pe care compania vrea să îl pună la treabă în fabrică.

60.000 de șoferi Tesla testează cel mai recent software pentru self-driving, o scară la care alte companii de software pentru vehicule autonome nu pot decât să viseze. „Aș fi șocat dacă nu vom obține o conducere autonomă completă mai sigură decât omul în acest an. Aș fi șocat”, a spus Musk, prezicând că auto-conducerea completă a vehiculelor va deveni „cea mai importantă sursă de profitabilitate pentru Tesla”. Musk a mai spus că inginerii lucrează pentru a lansa anul viitor un robot umanoid, numit Optimus, care ar putea rezolva în cele din urmă lipsa globală de forță de muncă și, pe termen scurt, ar putea să transporte articole în jurul unei fabrici.

Tesla și alte companii de tehnologie auto și-au ratat țintele

Potrivit Reuters, promisiunile îndrăznețe ale celui mai cunoscut miliardar din industria mașinilor electrice se confruntă însă cu provocări majore, de la tehnologie la reglementări legislative. Tesla și alte companii de tehnologie auto și-au ratat țintele deja existente pentru software-ul de conducere autonomă. Îmi place faptul că aceștia depășesc limitele, dar cred că sunt prea agresivi”, a spus analistul Roth Capital Partners, Craig Irwin.

Musk și-a construit cariera sfidând scepticii cu afaceri active în mașini electrice și rachete. Unii șoferi Tesla cumpără în avans pachetele self-driving, în valoare de 12.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...