Cele mai multe orașe din țară au deschis oficial târgurile de Crăciun

Publicat: 02 dec. 2021, 20:15, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Cele mai multe orașe din țară au deschis oficial târgurile de Crăciun

Cele mai așteptate târguri de Crăciun din țară au avut festivitatea de deschidere ieri seară. Oamenii s-au putut bucura de bunătăți tradiționale, vin fiert și multe dulciuri.

Voia bună a fost întreținută în cea mai mare parte de muzică.

La Timişoara a fost deschis oficial aseară Târgul de Crăciun, în Piaţa Operei şi în Piaţa Libertăţii. Cele 50 de căsuţe cu produse tradiţionale şi mâncare, au fost luate cu asalt.

Şi la Cluj-Napoca foşnetul a fost mare la Târgul de Crăciun încă de la lăsarea serii.

De departe atracţia principală este roata panoramică, unde acum coada se întinde pe câteva zeci de metri. O tură costă 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Vizitat de români a fost şi Târgul de la Sibiu încă de la primele orele ale zilei. Atracţiile au fost la tot pasul: de la uriaşa roată panoramică, patinoarul de mari dimensiuni până la căsuţele pline de cadouri şi dulciuri.

În Brașov, la târgul de Crăciun, au fost instalate 28 de căsuțe. Ca în fiecare an, atracţia principală a fost bradul, dar şi mâncarea tradiţională.

Accesul la Târgurile de Crăciun se face pe baza certificatului verde, iar masca este obligatorie pe tot parcursul vizitei. De asemenea, în București, biletul de intrare costă 5 lei la achiziționarea online și 7 lei la achiziționarea de la fața locului.