Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2021

Printre cele mai populare căutări ale românilor pe Google de anul acesta se numără: Campionatul European de Fotbal, informații despre pandemie, dar și serialul „Squid Game”.

Lider în căutări este Campionatul European de Fotbal, programat pentru 2020 şi amânat pentru 2021.

La capitolul emisiuni TV, show-ul „Chefi la cuţite” a fost pe primul loc al popularităţii în căutările românilor pe Google în 2021, urmat de „Survivor” şi „Asia Express”.

Cele mai căutate nume au fost Alexandra Dinu şi Emma Răducanu, dar și tânărul înotător David Popovici, alături de fotbalistul Christian Eriksen, danezul care a suferit un atac de cord în timpul meciului cu Finlanda de la Euro 2020.

Căutări populare

Euro 2020
Certificat verde
Loteria vaccinării
Petrică Mâţu Stoian
iPhone 13
Programare vaccinare
Squid Game
Alexandra Dinu
Prevenţie COVID
Emma Răducanu

Căutările anului 2021 sunt realizate pe mai multe categorii, urmărind să surprindă trenduri de căutare din România în anul care tocmai se încheie. Listele au fost create utilizând combinat mai multe servicii şi instrumente care ne oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global şi regional. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public, care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp şi termeni utilizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...