Vrei să știi care sunt cele mai populare filme de pe Netflix? Urmărește noul site dedicat acestora

Cele mai populare filme şi seriale disponibile pe Netflix sunt prezentate într-un site dedicat, pe baza unui nou sistem, mai relevant, de măsurare.

Netflix se ține de promisiune și trece la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului. În loc să mai ia în calcul o vizionare după doar două minute de redare, compania va măsura numărul însumat al orelor de vizionare pe care le adună titlurile şi, în funcţie de acest criteriu, va stabili topurile de popularitate.

Ce va afișa site-ul

Vor fi afişate topuri săptămânale de popularitate, atât pentru filme, cât şi pentru seriale, care vor fi actualizate în fiecare zi de marţi.

Vor exista două categorii principale pentru listele de filme şi seriale, producţii în limba engleză şi producţii în alte limbi. În dreptul fiecărui titlu va fi afişat numărul însumat de ore de vizionare.

Există şi un top al celor mai populare producţii din toate timpurile. Aici, măsurarea se face în funcţie de performanţa din primele 28 de zile din momentul lansării şi se aplică o rotunjire la 10.000 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...