Crimă sau accident? Celebră pe Instagram, dispărută fără urmă (VIDEO)

Publicat: 20 sept. 2021, 23:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Crimă sau accident? Celebră pe Instagram, dispărută fără urmă (VIDEO)

Cazul tinerei Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, celebră pe Instagram, a devenit deja de notorietate. Povestea ei, departe de a fi una idilică, continuă să aibă ițele din ce în ce mai încâlcite. Videoclipul dinainte de tragedie pare halucinant acum.

Gabby a fost dată dispărută la jumătatea lunii septembrie. Ea plecase într-o călătorie prin SUA alături de logodnicul ei. Cei doi plecaseră într-o călătorie cu rulota prin SUA în luna iulie, documentând aventurile lor pe rețelele sociale. După un timp familia a alertat autoritățile americane după ce bărbatul s-a întors acasă singur. După câteva zile, a dispărut și el, iar cazul a fost preluat de FBI. Un videoclip publicat pe YouTube de cei doi înainte de tragedie, în care apar zâmbind, sărutându-se și alergând pe plajă a ajuns în prezent la 2,9 milioane de vizualizări.
Un trup care se potrivește descrierii tinerei
Povestea a început să fie și mai îngrijorătoare în momentul în care, duminică, a fost găsit de căre echipele de căutare un trup care se potrivește descrierii tinerei dispărute, potrivit CNN. Potrivit FBI, deși analizele medico-legale încă „nu confirmă 100%” că rămășițele umane sunt ale tinerei, acestea sunt în concordanță cu descrierea ei.
Poliția a vizitat casa familiei Laundrie după ce Petito a fost dispărută, dar familia tânărului a refuzat să dea declarații, după cum a precizat săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al poliției din North Port, Josh Taylor.

Declarații ciudate

Richard Stafford, avocatul familiei Petito, a făcut pentru CNN declarații considerate cam…ciudate. Și anume că: „Toată familia lui Gabby vrea ca lumea să știe că Brian nu lipsește, el se ascunde. Gabby lipsește”.

Pe 12 august, poliția din orașul Moab, din sudul statului american Utah, a fost chemată la un posibil incident de violență domestică în care era implicat cuplul. Autoritățile au publicat imaginile surprinse de o cameră video în care Petito apare plângând și vorbindu-le ofițerilor despre problemele ei de sănătate mintală. Tot atunci, tânăra a declarat că s-a certat de mai multe ori cu logodnicul ei. Polițiștii le-au recomandat atunci să petreacă noaptea spearat și nu au formulat nicio acuzație atunci.
Identificarea criminalistică completă nu a fost finalizată pentru a confirma 100% că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost înștiințată cu privire la această descoperire”, a declarat agentul FBI Charles Jones, adăugând că încă nu a fost stabilită cauza morții. Deocamdată nu se tie dacă a fost crimă sau accident, o autopsie find programată în acest sens marți.