Celebritatea care a a realizat că…celebritățile sunt „literalmente nimeni”!

În timp ce era prezentă la Met Gala 2021, cântăreața de top Billie Eilish și-a dat seama că oamenii celebri sunt „literal nimeni”! Artista a avut, se pare, parte de o revelație.

‘Știi ce? Noaptea aceea m-a făcut să realizez și să simt că toate persoanele faimoase sunt literalmente nimeni în acel context. Sunt doar persoane aleatorii și este foarte ciudat”, a declarat artista. De asemenea, Billie a comparat faima și prezența celebrităților la evenimente cu perioada liceului. ”Mă gândeam: <Wow, toate persoanele de aici sunt doar oameni care sunt în aceeași clasă cu tine> și ți se pare că o persoană e cam enervantă, în timp ce o altă persoană îți place foarte mult sau poate cu altcineva te înțelegi mai bine și, în același timp, toată lumea din jurul tău e într-un fel jenată și nesigură cu privire la ceea ce fac și ce spun’‘, a mai spus Billie. 

Totuși, lăsând la o parte criticile aduse, artista a numit seara Met Gala că fiind una absolut  ”uimitoare’‘. ”A fost pur și simplu minunat acolo”, a concluzionat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...