Celebritatea care a a realizat că…celebritățile sunt „literalmente nimeni”!

În timp ce era prezentă la Met Gala 2021, cântăreața de top Billie Eilish și-a dat seama că oamenii celebri sunt „literal nimeni”! Artista a avut, se pare, parte de o revelație.

‘Știi ce? Noaptea aceea m-a făcut să realizez și să simt că toate persoanele faimoase sunt literalmente nimeni în acel context. Sunt doar persoane aleatorii și este foarte ciudat”, a declarat artista. De asemenea, Billie a comparat faima și prezența celebrităților la evenimente cu perioada liceului. ”Mă gândeam: <Wow, toate persoanele de aici sunt doar oameni care sunt în aceeași clasă cu tine> și ți se pare că o persoană e cam enervantă, în timp ce o altă persoană îți place foarte mult sau poate cu altcineva te înțelegi mai bine și, în același timp, toată lumea din jurul tău e într-un fel jenată și nesigură cu privire la ceea ce fac și ce spun’‘, a mai spus Billie. 

Totuși, lăsând la o parte criticile aduse, artista a numit seara Met Gala că fiind una absolut  ”uimitoare’‘. ”A fost pur și simplu minunat acolo”, a concluzionat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...