Celebrul DJ Calvin Harris vine la Mamaia

Veste bună pentru iubitorii de festivaluri: SAGA își extinde experiența la mare și prezintă show-ul unuia dintre cei mai cunoscuți și iubiți DJ, producători și songwriteri la nivel mondial.

Este vorba despre Calvin Harris. Artistul vine pentru prima dată în România, în această vară, pentru un show incendiar.

Calvin a fost și este în fruntea marilor festivaluri din lume și în aceasta vară va scrie istorie și pe litoralul românesc. Acesta va ține un solo show magnetic în data de 30 la Mamaia, mai exact, între plaja La Nueva Cucaracha și Rex. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:00.

În ceea ce privește biletele, pot fi achiziționate de pe site ul official sagafestival.com. Pentru cei care nu vor să rateze show-ul lui Calvin Harris din România și vor să participe și la primul festival al verii, SAGA Festival, a fost creat un pachet special ce conține bilete pentru ambele evenimente la cel mai mic preț disponibil, tichete pe care doritorii le pot achiziționa de pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...