Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla în comă într-un spital din Germania

Publicat: 20 apr. 2024, 10:37, de Cezar Andrei, în LIFESTYLE , ? cititori
Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla în comă într-un spital din Germania
Celebrul transgender Naomi a murit

Celebrul transgender Naomi a murit, vineri seara, la vârsta de 47 de ani. Naomi se afla internată într-un spital din Germania în comă. Anunțul a fost făcut de o apropiată a acesteia.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Naomi ar fi suferit un AVC și a fost internată într-o unitate medicală din Dortmund.

”Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesaul pe care Antonela, una dintre prietenele sale bune, l-a postat serara trecută pe rețelele de socializare.

Cele două urmau să se întâlnească în România, însă Antonela a mărturisit recent că a aflat cu stupoare de faptul că Naomi suferise un AVC și se află în stare gravă la spital, luptându-se pentru viața ei.

”Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine. Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea.

Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura. Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent. Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice”, declara Antonela pentru Spynews.

Naomi a ales să părăsească țara în urmă cu șase ani și s-a stabilit în Elveția, und eîn ultima perioadă era angajată la un hotel pe post de cameristă. Timp de mai mulți ani, însă, a fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. În 2014, a reușit să ajungă în finala Eurovision România. Ziua de 25 aprilie ar fi trebuit să fie momentul în care Naomi sărbătorea împlinirea vârstei de 47 de ani.