Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală foarte rară

Celine Dion suferă de o boală rară care se numește ”sindromul persoanei rigide”.

Aceasta este o boală neurologică incurabilă care provoacă spasme musculare severe, dureroase și dificultăți de mișcare, dar care afectează și corzile vocale.

Sora artistei a dezvăluit că Celine Dion s-a izolat în conacul ei din Las Vegas și că, în ciuda eforturilor ei de a găsi cei mai buni medici și în ciuda resurselor financiare considerabile, nu există niciun leac pentru boala „sindromul persoanei rigide”.

Din nefericire, Celine Dion se simte tot mai rău, de la o zi la alta, iar familia mai poate spera doar la un miracol.

Deși de-abia învățăm despre această boală rară, acum înțeleg ce îmi cauzează toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi. Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta, așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca, în februarie, să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea. Tot ce știu este că muzica este ceea ce am făcut toată viața și ceea ce iubesc cel mai mult să fac. Îmi e foarte dor de voi, să vă văd, să fiu pe scenă și să cânt pentru voi, mereu dau 100% când îmi fac show-urile, dar starea mea nu-mi permite să fac asta. Trebuie ca în acest moment să mă concentrez pe sănătatea mea și am speranța că sunt pe drumul spre a mă recupera. Pe asta mă concentrez și fac tot ce ține de mine pentru a mă recupera. Vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dragoste și susținere, înseamnă mult pentru mine. Aveți grijă de voi, fiți bine, vă iubesc atât de mult și sper din tot sufletul să vă pot vedea din nou, curând„, a declarat Celine Dion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole