Centrul de vaccinare drive-through din Galați îşi prelungeşte activitatea până în septembrie

Centrul de vaccinare drive-through anti-COVID, amenajat în parcarea unui mall din municipiul Galaţi, îşi prelungeşte activitatea până în luna septembrie, a anunţat, vineri, primarul Ionuţ Pucheanu.

Potrivit acestuia, centrul va funcţiona în continuare, până în septembrie, zilnic între orele 8,00 şi 20,00, iar cei care doresc se pot vaccina fără programare cu serurile Pfizer şi Johnson&Johnson.

Până acum, în cadrul acestui centru s-au administrat peste 17.000 de doze.

”Este perioada vacanţei, a concediilor şi a călătoriilor, iar vaccinarea este importantă pentru a ne proteja sănătatea. Peste 17.000 de doze de vaccin au fost administrate până acum la centrul drive-thru pe care l-am amenajat în parcarea Shopping City Galaţi. Centrul va rămâne deschis până la începutul lunii septembrie şi puteţi alege între vaccinurile disponibile de la Pfizer şi Johnson&Johnson”, a declarat Pucheanu.

Primăria municipiului Galaţi a asigurat amenajarea şi dotările necesare pentru buna funcţionare a centrului de vaccinare.

Până în prezent, numărul total de doze de vaccin administrate, începând cu data de 4 ianuarie, la nivel judeţean este de 202.113. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 794.564. Alte 4.037 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti-SARS-CoV-2.

Totodată, 8.948 de persoane au fost imunizate cu vaccin Janssen, doză unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole