Cercetătorii israelieni au descoperit un tratament eficient împotriva COVID-19

Cercetătorii israelieni au anunțat că au găsit un tratament pentru COVID-19. După studii preliminare, 29 din 30 de pacienți aflați în stare gravă s-au recuperat complet în doar cinci zile.

Una dintre problemele legate de coronavirus este că nu există un tratament eficient care să permită vindecarea pacienților înainte de apariția unor sechele sau complicații grave.

Apariția unui medicament care să vindece pacienții de COVID-19 ar fi extraordinar. Cercetătorii de la centrul medical Souracky din Tel Aviv au anunțat că medicamentul EXO-CD24 a permis recuperarea pacienților în cinci zile, conform Ynet News.

Profesorul Nadir Arber de la centrul medical a declarat că a testat medicamentul pe pacienți cu simptome moderate și grave, iar eficiența a fost de 95%.

EXO-CD24 este un medicament ieftin și se administrează o dată pe zi timp de cinci zile. Dintre cei 30 de pacienți testați 29 și-au îmbunătățit semnificativ situația în termen de două zile și au fost externați. Centrul medical a cerut Comitetului Helsinky să extindă studiul pentru rezultate mai clare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...