Cercetătorii israelieni au descoperit un tratament eficient împotriva COVID-19

Cercetătorii israelieni au anunțat că au găsit un tratament pentru COVID-19. După studii preliminare, 29 din 30 de pacienți aflați în stare gravă s-au recuperat complet în doar cinci zile.

Una dintre problemele legate de coronavirus este că nu există un tratament eficient care să permită vindecarea pacienților înainte de apariția unor sechele sau complicații grave.

Apariția unui medicament care să vindece pacienții de COVID-19 ar fi extraordinar. Cercetătorii de la centrul medical Souracky din Tel Aviv au anunțat că medicamentul EXO-CD24 a permis recuperarea pacienților în cinci zile, conform Ynet News.

Profesorul Nadir Arber de la centrul medical a declarat că a testat medicamentul pe pacienți cu simptome moderate și grave, iar eficiența a fost de 95%.

EXO-CD24 este un medicament ieftin și se administrează o dată pe zi timp de cinci zile. Dintre cei 30 de pacienți testați 29 și-au îmbunătățit semnificativ situația în termen de două zile și au fost externați. Centrul medical a cerut Comitetului Helsinky să extindă studiul pentru rezultate mai clare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...