CES 2023: Samsung dezvăluie noua gamă de electrocasnice Bespoke Home

Înainte de startul oficial al târgului CES 2023, Samsung Electronics a prezentat noutățile gamei personalizabile Bespoke Home. Cele mai noi electrocasnice și servicii Samsung au fost concepute pentru a satisface cererea tot mai mare a consumatorilor în ceea ce privește posibilitatea de a-și personaliza produsele și de a avea acces la un nou nivel de conectivitate inteligentă în bucătărie.

Astfel, Samsung a inclus o selecție mai largă de tipuri de frigidere Bespoke, printre care Bespoke 4-Door Flex cu Family Hub+ și ecran mai mare, de 32 de inci, dar și cuptoarele Bespoke AI cu opțiunea de a găti inteligent cu tehnologia AI Pro Cooking care optimizează și ajută la pregătirea meselor – toate aceste inovații având ca obiectiv să transforme bucătăriile în spații de gătit mai inteligente și mai interactive.

„La CES 2023, prezentăm modul în care ducem mai departe succesul gamei noastre Bespoke prin introducerea de noi frigidere Bespoke și electrocasnice încorporabile, ce oferă consumatorilor și mai multe modalități de a se exprima în bucătăriile lor. Scopul nostru este de a maximiza libertatea pe care clienții o au în a personaliza și a fi productivi în bucătăriile lor, cu ajutorul noilor caracteristici îmbunătățite – de la ecrane mari și receptive pe frigiderele noastre, până la asistență de gătit, bazată pe inteligență artificială. Aceste specificații și produse oferă mult mai mult decât un simplu ajutor în bucătărie, pentru că permit utilizatorilor să se exprime cu adevărat prin personalizarea bucătăriei, pentru experiențe mai plăcute. În plus, cu cele mai recente inovații în bucătărie și design-uri personalizabile, aceste noi produse funcționează perfect cu serviciile SmartThings, pentru a oferi confort de neegalat la domiciliu. „, a declarat Junhwa Lee, EVP și Head of the Customer Experience Team of the Digital Appliances Business la Samsung Electronics.

Bespoke 4-Door Flex cu Family Hub+ aduce un ecran mai mare și o conectivitate mai bună

Noul frigider Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ integrează specificațiile marca Family Hub™, într-un design personalizat cu patru uși și îmbină un hub de comunicare și divertisment cu un ecran impresionant de mare.

Caracteristicile Family Hub™+ de pe frigiderul Bespoke 4-Door Flex™ sunt prezentate pe ecranul său FHD de 32 de inci, fără ramă, care este de aproape două ori mai mare decât cel al modelelor anterioare. În plus, noul ecran mai mare, permite utilizatorilor să experimenteze în mod convenabil serviciile SmartThings, precum și să monitorizeze și să controleze electrocasnicele compatibile.

Samsung TV Plus oferă acum peste 190 de canale gratuite, în timp ce integrarea Google Photos transformă platforma într-o ramă foto digitală, care facilitează partajarea și afișarea fotografiilor. Datorită spațiului mai mare al ecranului și a noii funcții picture-in-picture (PIP) de la Samsung TV Plus, utilizatorii pot urmări emisiunile TV preferate în timp ce verifică și monitorizează starea altor aparate de bucătărie, toate acestea în timpul în care gătesc.

Bespoke 4-Door Flex cu Family Hub+ urmează să fie lansat în America de Nord și Coreea în prima jumătate a anului 2023. În plus, o actualizare software pentru Family Hub va fi lansată în 2023 pe toate piețele unde frigiderele Family Hub™ sunt comercializate. Printre acestea se numără Coreea, SUA, Asia de Est și de Vest, America Latină și Europa.

Gama Bespoke se extinde cu modele populare de combine frigorifice și frigidere side-by-side

În conformitate cu estetica designului Bespoke, frigiderul Bespoke Side-by-Side are un design plat, minimalist, cu un panou frontal personalizabil, din sticlă sau oțel inoxidabil. Utilizatorii au opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de culori și finisaje ale ușilor, pentru a-și armoniza frigiderul cu decorul casei. Designul elegant al frigiderului este completat de opțiunea Auto Open Door, ce oferă un mâner încastrat pentru un design simplificat și o deschidere ușoară printr-o simplă atingere.

La interior, frigiderul Bespoke Side-by-Side dispune de cele mai noi tehnologii de depozitare și răcire a alimentelor. Compartimentul Beverage Center™ oferă acces ușor la dozatorul de apă și la cana de apă, pentru apă rece sau aromată natural în orice moment. De asemenea, opțiunea Dual Auto Ice Maker este întotdeauna gata să răcească băuturile utilizatorilor atât prin cuburi de gheață, cât și prin fulgi de gheață (Ice Bites™).

La fel ca frigiderul Bespoke Side-by-Side, combina frigorifică Bespoke-Top Mounted (cu congelator deasupra) este disponibilă în culori elegante, care se integrează perfect în bucătăria modernă. La interior, Optimal Fresh Zone+ de la Samsung și Filtrul Active Fresh păstrează alimentele proaspete pentru mult timp, eliminând în același timp 99,99% din bacterii.

Utilizatorii ambelor modele pot beneficia, de asemenea, de economii suplimentare de energie cu ajutorul modului AI Energy de la SmartThings Energy. Când este activ, modul AI Energy va optimiza viteza compresorului și frecvența ciclului de dezghețare, pe baza modului de utilizare și a împrejurimilor utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să economisească bani și să își reducă amprenta de carbon.

Frigiderul Bespoke Side-by-Side va fi disponibil în SUA în primul trimestru al anului 2023, în timp ce combina frigorifică Bespoke-Top Mounted va fi disponibilă pentru prima dată în Thailanda în martie 2023 și va fi lansată ulterior la nivel global.

Pregătiți mese sănătoase ca un maestru bucătar cu ajutorul cuptorului Bespoke cu tehnologie AI

Cuptorul Bespoke AI™ transformă prepararea meselor într-un proces simplu și plăcut, îmbinând designul modern cu tehnologii inovatoare de gătit, pentru a prepara mese delicioase, care să răspundă preferințelor utilizatorilor.

Funcția AI Pro Cooking optimizează setările de gătit în timp ce monitorizează procesul de gătire. AI Pro Cooking recunoaște anumite ingrediente din preparate și optimizează setările în concordanță cu modul de gătit, temperatura și timpul recomandat. În plus, funcția monitorizează permanent procesul de gătire și se asigură că preparatele sunt gătite suficient și că previne arderea. Folosind o cameră internă și inteligența artificială, funcția Sense Insid] a cuptorului – primul algoritm AI de recunoaștere a alimentelor și de detectare a preparatelor în curs de ardere, care primește o certificare de către UL Solutions – poate recomanda setările de gătit prin recunoașterea a 80 de feluri de mâncare și ingrediente diferite.

Indiferent dacă utilizatorii testează o rețetă sănătoasă sau caută să își îmbunătățească rețetele de zi cu zi, cuptorul Bespoke AI™ face gătitul mai convenabil. Integrarea cu SmartThings Cooking și Samsung Health permite cuptorului să analizeze statisticile de antrenament și obiectivele regimului alimentar ale utilizatorilor, pentru a recomanda un plan de mese pe baza ingredientelor pe care le au acasă.

Opțiunea Push To Open Door completează design-ul modern al cuptorului Bespoke AI™ și înlocuiește un mâner tradițional pentru un aspect mai simplu și discret. Cu cinci opțiuni de design elegante și moderne, cuptorul Bespoke AI™ este disponibil în Europa și se va lansa în America de Nord în al treilea trimestru al anului 2023.

Cele mai recente electrocasnice Bespoke de la Samsung duc bucătăria inteligentă la nivelul următor, oferind experiențe de gătit mai personalizate și facilitând economisirea energiei. Pentru a afla mai multe despre cele mai recente noutăți ale gamei Bespoke, vă rugăm să vizitați Samsung.com/ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...