Ceva care o înfățișează: Melania Trump şi-a lansat platformă NFT

Publicat: 19 dec. 2021, 22:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Ceva care o înfățișează: Melania Trump şi-a lansat platformă NFT

Melania Trump, soția fostului președinte american Donald Trump, a anunţat că îşi lansează propria platformă dedicată NFT-urilor (non-fungible token) cu propria ofertă: o pictură cu ea însăşi!

Sunt mândră să anunţ noul meu proiect NFT, care înglobează pasiunea mea pentru arte şi va sprijini angajamentul meu continuu faţă de copii prin iniţiativa „Be Best”, a spus Melania Trump, potrivit ARTnews.com. O parte din încasări ar urma să fie direcţionate pentru educarea copiilor aflaţi în plasament care au abilităţi în informatică – deşi cât de mare va fi acea parte nu este clar, notează sursa citată.

Vânzarea este disponibilă până pe 31 decembrie

Prima ei operă digitală, intitulată „Melania’s Vision” (2021), reprezintă o acuarelă a ochilor fostei prime doamne a SUA realizată de artistul francez Marc-Antoine Coulon. Într-un mesaj pe Instagram, artistul a spus: „Sunt foarte bucuros şi onorat să colaborez în acest proiect cu Melania Trump. Această colaborare a avut loc sub cele mai bune auspicii posibile, cu deplină încredere artistică şi cu mare eficienţă şi înţelegere de ambele părţi”. „Melania’s Vision” vine şi cu o componentă audio, o înregistrare a Melaniei Trump care serveşte drept „mesaj de speranţă” și în care ea spune: „Viziunea mea este: priviţi înainte cu inspiraţie, putere şi curaj”.

Melania’s Vision” costă 1 SOL, o formă de criptomonedă precum Ethereum, dar poate fi cumpărată şi cu un card de credit pentru 150 de dolari. Vânzarea este disponibilă până pe 31 decembrie.