CFR Călători a introdus trenuri de navetă destinate elevilor

CFR Călători a introdus 42 de trenuri pentru elevi, cu începere din 8 februarie. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei și în zonele de așteptare a trenurilor.

Totodată, elevilor li se recomandă procurarea abonamentelor sau a biletelor online, pentru a evita aglomerația la casele de bilete.

Peste 2,4 milioane de tineri au revenit în bănci pe 8 februarie, în majoritatea școlilor, grădinițelor și liceelor, conform Radio România Actualității. În continuare sunt în în vigoare cele trei scenarii aplicabile în funcție de rata de infectare din fiecare localitate.

În București și în majoritatea reședințelor de județ, școala începe în scenariul galben, adică vor merge fizic la ore doar copiii de la grădiniță, cei din ciclul primar și cei din clasele terminale. Semestrul al II-lea are 17 săptămâni de cursuri, urmând să se încheie în 18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...