Chef Horia Vârlan și Chef Cătălin Scărlătescu, vedete culinare la Festivalul Peștelui de pe Faleza Dunării

Festivalul Peștelui de pe Faleza Dunării, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale Brăilei, se pregătește să aducă bucurie și savoare în sufletele vizitatorilor. Oaspeți de seamă și adevărați maeștri ai bucătăriei românești vor face ca ultimul weekend de septembrie să fie unul cu adevărat de neuitat.

Chef Horia Vârlan – „Ambasadorul Neoficial” al Festivalului Peștelui

Chef Horia Vârlan, una dintre cele mai iubite personalități din lumea culinară a României, se întoarce la Festivalul Peștelui cu mai multe rețete delicioase pentru publicul său devotat. Cu fiecare ediție a evenimentului, Horia Vârlan a devenit o figură emblematică, fiind considerat aproape un „ambasador neoficial” al festivalului. De data aceasta, el promite să încânte publicul cu trei rețete savuroase.

Astăzi, 23 septembrie, de la ora 18:00, puteți participa la show-ul culinar Horia Vârlan. Maestrul bucătar, cunoscut pentru pasiunea și creativitatea sa în bucătărie, a fost inspirat în arta culinară de bunica sa, care i-a arătat ce înseamnă „mâncarea cu gust.” Aventura sa în bucătărie a început de la curățatul legumelor și a continuat în restaurante prestigioase din întreaga lume.

Pe lângă pasiunea pentru gătit, Horia Vârlan este și un pasionat pescar, iar pe rețelele sale de socializare putem vedea cum își împărtășește plăcerea de a pescui în Delta Dunării.

Chef Cătălin Scărlătescu – Invitat de Onoare

Ultima zi a Festivalului Peștelui va fi una plină de surprize culinare, deoarece pe scena de pe Faleză va urca chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre bucătarii de top din România. Cunoscut pentru prezența sa în show-uri culinare precum „Masterchef”, „Chefi la cuțite” și „Bucătari fără limite,” Cătălin Scărlătescu este o prezență marcantă în lumea culinară.

Deși a crescut în Constanța, la malul mării, pasiunea sa pentru bucătărie a fost inspirată de bunica sa, care i-a transmis secretele mâncării delicioase. Prin experiențele sale diverse și pasiunea pentru gătit, Cătălin Scărlătescu a devenit un bucătar de renume internațional, cu o carieră impresionantă în industria ospitalității.

Festivalul Peștelui de pe Faleza Dunării se anunță a fi o ocazie perfectă pentru iubitorii de gastronomie de a se bucura de rețete inedite și experiențe culinare deosebite, într-un cadru de neegalat. Evenimentul are loc în perioada 22-24 septembrie 2023 și aduce în prim-plan tradițiile pescărești și culinare ale zonei Brăilei. Nu ratați spectacolele culinare susținute de Chef Horia Vârlan și Chef Cătălin Scărlătescu și bucurați-vă de o zi de festival plină de delicii și distracție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole