Chefuri cu „chiuială” în biroul șefului Poliției Locale Bârlad

Mai mulți polițiști locali din Bârlad au fost filmați în timp ce beau și petrec în biroul șefului lor, care i-a chemat de acasă și pe cei aflați în zi liberă pentru a bea la muncă.

Polițiștii locali din Bârlad au băut și au dansat alături de șeful lor, chiar în biroul acestuia, care i-a chemat de acasă chiar și pe cei aflați în ziua liberă pentru a chefui la muncă, scrie Vremea Nouă.

Funcționarii Primăriei Bârlad au făcut și grătar la muncă și au petrecut „cu dans și chiuială” până târziu în noapte, moment în care unii au plecat acasă și i-au lăsat pe ceilalți ”muci de beți” la serviciu.

În filmarea prezentată de sursa citată, se vede cum Vasile Chelaru, directorul Poliției Locale Bârlad, își întâmpină subalternii în birou cu țuică, bere sau vin. ”Apă nu avem”, îl informează pe noul venit un coleg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sfântul Gheorghe, ocrotitor al Forțelor Terestre, patron al multor țări și...

Creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în fiecare an, la data de 23 aprilie. Reprezentat în iconografie călare pe un cal și...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...