Chinurile prin care a trecut Țiriac după ce s-a infectat!

Miliardarul Ion Țiriac a povestit prin ce chinuri a trecut după ce s-a infectat cu coronavirus. El a povestit că a luat virusul pe când se afla în Statele Unite ale Americii, însă a revenit în Europa și a stat internat în spital, în Germania, opt zile.

Omul de afaceri a afirmat că, din punctul său de vedere, vaccinul anti-Covid ar trebui făcut obligatoriu și a povestit la GSP chinurile prin care a trecut. „Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă.

E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, a afirmat Ion Țiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...