Chris Rock, primul show de stand-up după palma primită de la Will Smith: Încă analizez ceea ce s-a întâmplat

Chris Rock, care a fost lovit peste faţă de Will Smith, duminică, la gala Oscar, după o glumă despre Jada Pinkett Smith, a vorbit prima dată despre incident la un show de stand-up din Boston, potriivt Variety.

 „Uau, OK!”, a exclamat el pe scena de la Wilbur Theater, îmbrăcat într-un costum alb.

Publicul, 1.000 de persoane s-au adunat să-l aplaude pe actorul în vârstă de 57 de ani. Rock s-a bucurat de ovaţiile în picioare timp de aproape două minute, înainte de a spune: „Lasăţi-mă să fac spectacolul!”. 

După câteva momente de aplauze, Rock a vorbit despre elefantul din cameră.

„Cum a fost weekend-ul vostru?”, a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete.

„Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am o un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant”, a continuat Chris Rock. 

Un spectator a strigat „Fuck Will Smith!” dar Rock a ignorat comentariul şi şi-a început setul de o oră. „O să spun câteva glume”, a spus el. „E frumos să ieşi”. 

Înainte de ora 19.30, când începea spectacolul, a existat o mică frenezie mediatică care a devenit din ce în ce mai intensă. Mai mulţi jurnalişti s-au instalat în faţa teatrului, cu două ore înainte de ora show-ului.

Înainte de ora spectacolului, lideri religioşi locali s-au adunat în faţa Teatrului Wilbur pentru a face o declaraţie despre „incidentul cu privire la fraţii noştri” şi pentru a „trimite un mesaj că violenţa nu este calea de a rezolva conflictul”.

Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, potrivit site-ului de bilete TickPick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...