Cinci proprietăți bucureștene scoase la vânzare cu prețuri de peste un milion de euro

Deși a fost batjocorit în ultimii 30 de ani de politicile urbanistice aberante ale foștilor primari, și de 50 de ani de comunism, Bucureștiul încă păstrează elemente excepționale ale trecutului. În oraș mai exită vile excepționale, scoase acum la vânzare cu minimum un milion de euro.

Portalul imobiliar titirez.ro, a realizat o trecere prin cinci astfel de proprietăți din zona de centru-nord a Bucureștiului, bine îngrijite și care oferă multe oportunități celor interesați.

Vila din Piaţa Romană cu grădină intimă

Pornind din centrul Capitalei, prima proprietate este această superbă vilă interbelică situată pe o străduţă liniştită din apropierea Pieţei Romane. Impecabil renovată, clădirea surprinde prin detaliile arhitecturale elegante în stil brâncovenesc. La interior, bârne solide din lemn închis la culoare oferă o doză de farmec şi de interes.

Proprietatea este disponibilă pentru vânzare sau închiriere şi este pretabilă pentru activităţi comerciale, birouri sau locuit. Chiria cerută fiind de 4.700 euro/lună sau 1,99 milioane euro, la vânzare.

1523865754_1131477421 (1)
Vilă Piața Romană

Vilă princiară din inima Capitalei

Cu o amplasare privilegiată – între Piaţa Romană, Piaţa Victoriei şi bulevardul Lascăr Catargiu, această vilă impunătoare şi elegantă impune automat respect. Localizarea şi estetică deosebită recomandă această vilă pentru a deveni sediul unei companii puternice, pentru care imaginea este importantă.

1605803320_1207680929
Vilă centru

Proprietatea este propusă spre vânzare pentru preţul de 1.350.000 euro şi are 12 camere.

Vila exclusivistă din zona Primăverii

Această clădire fermecătoare are toate atuurile pentru a asigura un stil de viaţă plin de confort şi linişte pentru o familie. Aflată într-un cartier elegant al capitalei, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, vila îmbină liniile clasice ale arhitecturii interbelice cu luxul modern şi finisaje de ultima generaţie.

Curtea generoasă este plină de vegetaţie, completată de un foişor elegant. Se remarcă echilibrul obţinut între caracteristicele originale ale casei şi elementele actuale de design.

1575540369_1138527809
Vilă Primăverii

Proprietatea este propusă spre vânzare pentru 4,6 milioane de euro, are 10 camere, 550 mp suprafață utilă și un teren de 1.250 mp.

Vilă în stil neoromânesc, zona Dacia

Această vilă din zona Dacia a fost construită în stil neoromânesc în jurul anului 1934. Proprietatea este formată din două corpuri şi se remarcă prin curtea liberă mai mult decât generoasă, dar şi prin arhitectura plăcută.

Proprietatea are o suprafaţă utilă de 657 mp şi o curte liberă de 478 mp și 23 de camere.

1613054208_1690738954
Vilă Dacia

Proprietatea este propusă spre vânzare cu 3,4 milioane de euro.

Vila exclusivistă în zona Dorobanţi

Această vilă de 13 camere, amplasată într-una dintre cele mai prestigioase zone din Capitală. Vila poate fi folosită atât pentru amenajarea unui sediu de companie importantă, dar şi pentru o locuință de înaltă clasă. Camerele au o înălţime peste medie şi beneficiază din plin de lumină naturală.

1559637676_1181102420 (1)
Vilă Dorobanți

Proprietatea este propusă spre vânzare cu 1,9 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...