Cinci români dintr-un microbuz, morți în accident pe autostrada M1 din Ungaria VIDEO

Cinci cetățeni români au murit marţi, 19 octombrie, într-un accident în Ungaria. Patru vehicule s-au ciocnit pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Toți cei cinci se aflau într-un microbuz românesc, care a lovit din spate un camion, relatează MTI.

Persoanele decedate sunt două femei şi trei bărbaţi.

În urma impactului, alte două mașini au fost angrenate în carambol și mai multe persoane au fost rănite. Drumul a fost închis, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion. Cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost propulsat din autovehicul.

Informații despre victimile accidentului, date pe un grup de Facebook

Microbuzul implicat în accident este înmatriculat în judeţul Harghita. Membrii unui grup de Facebook din Odorheiul Secuiesc susţin că şoferul microbuzului era de la ei din oraş.

De asemenea, se pare că şi ceilalţi ocupanţi ai microbuzului erau din Odorheiul Secuiesc.  Pe grup a apărut şi o înregistrare video de la faţa locului, făcută de un şofer care circula pe autostradă.

Se poate vedea numărul de înmatriculare a microbuzului: HR XX XXX.   Una dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa locuia în Germania. El venise în România să participe la înmormântarea fratelui său, povesteşte o altă persoană pe grupul de socializare. Una dintre femeile decedate era originară din Sovata, a scris într-un comentariu chiar o rudă.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că au fost alertate ambulanţe şi un elicopter de salvare pentru a interveni la locul accidentului.

Un bărbat în jur de 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui fiind stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole