Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău au petrecut și chefuit ca în vremurile bune.

Niculae Bădălău și beizadeaua sa Gabriel Bădălău au fost trimiși în judecată de DNA pentru trafic de influență și dare de mită, însă, cu toate acestea membrii clanului din Bolintin s-au reunit la salon de fițe Monato.

La petrecere au participat mai mulți membrii ai clanului Bădălău, printre care Sabina Bădălău și soțul Răzvan Alexandru Marica, Rodica Bădălău – soția lui Niculae și mulți alții. Cu toate acestea, concubina lui Gabi Bădălău a lipsit de la reuniunea de familie, cel mai probabil i s-a cam acrit de salonul Monato, construit din șpăgile lui Niculae Bădălău, conform unor surse.

Gabi Bădălău a fost trimis și el în judecată de DNA

Gabi Bădălău, trimis în judecată de DNA. Acesta este acuzat că i-a dat mită primarului din comuna Bucşani, Dan Păsat, fost deputat PNL, pentru a continua să facă plăţi firmei sale, chiar şi pentru lucrări neconforme, pentru un contract de rețea de alimentare cu apă. Și Niculae Bădălău este cercetat de procurori tot pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Giurgiu.

„În contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect: Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.

În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, sunt acuzaţiile aduse de DNA.

Gabriel Bădălău este cercetat sub control judiciar în acest dosar.

20 COMENTARII

 1. Știu ei ce știu dacă se distrează în loc să se ascundă sub pat. Cineva acolo sus(in scaun)veghează că lor sa le meargă șpagă bine și pe mai departe. Ce căcat: suntem în tara celor care fura mult și nu pățesc nimic și celor care fura o pâine și e condamnat pe viață. Și când se v-a schimba asta. Când vor dispărea politicienii și politica și vom fi conduși de roboți… Poate, odată, cândva, de ce nu.🤯

 2. Hristos a Inviat !
  Cea mai mare taina a crestinatatii alaturi de intruparea Lui.
  El, Domnul Slavei, la miezul noptii va veni in glas de trambita a arhanghelilor sa judece tot omul. Si sa se condamne definitiv si ptr totdeauna fiecare dupa faptele vietii lui: unii la Bine si altii la rau.
  Tineti drumul cel drept, ca viata trece din ce in ce nai repede. Si cu fiece secunda scursa, suntem mai aproape de moarte. Moartea, singura intelepciune adevarata si pamanteana a omului.
  Nu uitati…bate la usa !

  • Țărănoi parvenit ești tu cu familia ta, dar ce papucii mei ai tu cu el. Ce aveți cu toții. Acum aveți subiect de bârfă. Sunteți niște triști care nu au ce face acasă. El e unul dintre cei mai drepți politicieni. Mai bine aveți grija de fruntea voastră. M-am saturat sa aud, să citesc, sau sa vad rahaturile astea pe care le distribuiți. Bai frustraților mai calmați, iar după ce ajungeți unde e el, pe buna dreptate cum vorbiți, atunci puteți comenta. Dar oricum nu am cu cine vorbii. Sunteți pleava frate, mai vorbiți de alții care au obținut cu sudoare frunții ceea ce au obținut. Suntetine și veți devenii niște neisoravuti, nici măcar de îngrășământ pentru copacii lui nu sunteți buni. Calmați va ca oricum nu mai ii pasa lui de ca cariile astea, dar auzind ce se vorbește de ani de zile despre familia lui mi a ajuns. Vedeți de accidentele și morții de zile la rand din tara, nu de cineva pe care poate nu știți cați ani are. Și sa nu te aud ca comentezi de punctuația și ortografia mea.

 3. AMIN ZISE PREACUVIOSUL PĂRINTE. ASA SA FIE. AMIN. LA PUȘCĂRIE LA PUȘCĂRIE CU CLANUL BADALAILOR AMIN DOAMNE-AJUTĂ. IAR SMERITA PREACUVIOASA GONFLABILA DRĂGUȘANU SA LE DUCĂ CHIFTELE CU LIGHEANUL. AMIN ȘI PURUREA ÎN VECII VECILOR.

 4. Ăștia îl cercetează pt 35000 lei ???😂😂😂 Să nu se împiedice ! Clanul a adunat sute de milioane de euro și ăștia i-au găsit o bubă de 7000 de euro ! 😎😎😎

 5. Sunt ca și scăpați de belele ! Seniorul e afară și urmează o mie de amânări, tergiversări, contestații. Până se depășește termenul și se clasează. Am mai văzut filmul ăsta de zeci de ori. Dacă devine prea groasă, repede o fugă până la Milano…la shopping și dacă vremea e frumoasă, mai rămânem în vizită pe la Iorgulescu junior, așa de curtoazie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...