„Cine a spus că Ucraina va mai exista pe harta lumii peste doi ani?”

Activ pe rețelele de socializare, fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev a scris: „O singură întrebare: cine a spus că Ucraina va mai exista pe harta lumii peste doi ani?”

Medvedev este în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, dar și prieten și aliat al lui Vladimir Putin. El vrea să sublinieze prin acest mesaj că, în doi ani, Rusia va șterge de pe hartă Ucraina.

Desigur, după ce se va încheia războiul. Potrivit The Guardian, întrebarea lui Medvedev vine în contextul în care fostul președinte pune la îndoială solicitarea Kievului în legătură cu importurile de energie în această iarnă, cu opțiunea de a amâna plata cu doi ani.

Referitor la asta, el sugerează că solicitarea nu are sens pentru că, peste doi ani, Ucraina nu va mai exista. „Doar o întrebare. Cine a spus că în doi ani Ucraina va mai exista pe harta lumii?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...