Cine ar putea fi noul ministru al Justiției propus de PSD la rotativa guvernamentală

Rotativa guvernamentală va aduce, conform protocolului, ministerul Justiției în subordinea PSD, chiar dacă liderul social – democrat spune că „are o reținere”. Există deja vehiculat și un posibil înlocuitor pentru Cătălin Predoiu, actualul ministru.

Întrebat dacă ministerul Justiției va reveni PSD, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Conform protocolului, da. Am o reținere, nu că nu ar avea Partidul Social Democrat o persoană care să meargă acolo, dimpotrivă, ca să închidem acest capitol al Partidul Social Democrat cu implicarea în justiție. Dar avem o performanță, am scăpat de MCV. Trebuie să fim flexibili și cu mintea neînchistată. Eu nu am nicio presiune, nu am să cedez. Lucrurile se vor discuta în coaliție”, a declarat Ciolacu la Digi24.

Întrebat dacă Robert Cazanciuc ar putea ocupa funcția, Ciolacu a răspuns: „Este o persoană care ar putea fi ministru”.

Vicepreședinte al Senatului, Cazanciuc a mai fost ministru al Justiției în perioada 15 aprilie 2013 – 17 noiembrie 2015, în guvernele conduse de Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...