Cine ar putea fi noul ministru al Sportului

Liderul UDMR Hunor Kelemen este dispus ca Eduard-Carol Novak să fie demis de la șefia Ministerului Sportului și deja are un înlocuitor cu ștate vechi în administrația centrală.

Potrivit informațiilor noastre, în locul lui Eduard-Carol Novak la conducerea Ministerului Sportului ar putea fi numit Borbely Karoly, în prezent membru în Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica.

Acesta a mai fost în timpul Alianței DA, adică între 2005 și 2007, pe o funcție de conducere în Ministerul Tineretului și Sportului și ulterior secretar de stat pe la Ministerul Energiei în guvernele Boc și Ponta.

De fapt, Borbely Karoly a ajuns datorită UDMR și a trocului politic să fie impus în mai multe sinecuri din administrația centrală, cum este și cea actuală de la Hidrolectrica. Din postura de membru al Consiliului de Supraveghere, acesta s-a ”remarcat” prin faptul că a făcut presiuni asupra conducerii Hidroelectrica ca să acorde o sponsorizare foarte mare către Comitetul Olimpic și Sportiv Român, dar demersul său n-a avut succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...