Cine ar putea fi noul ministru al Sportului

Liderul UDMR Hunor Kelemen este dispus ca Eduard-Carol Novak să fie demis de la șefia Ministerului Sportului și deja are un înlocuitor cu ștate vechi în administrația centrală.

Potrivit informațiilor noastre, în locul lui Eduard-Carol Novak la conducerea Ministerului Sportului ar putea fi numit Borbely Karoly, în prezent membru în Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica.

Acesta a mai fost în timpul Alianței DA, adică între 2005 și 2007, pe o funcție de conducere în Ministerul Tineretului și Sportului și ulterior secretar de stat pe la Ministerul Energiei în guvernele Boc și Ponta.

De fapt, Borbely Karoly a ajuns datorită UDMR și a trocului politic să fie impus în mai multe sinecuri din administrația centrală, cum este și cea actuală de la Hidrolectrica. Din postura de membru al Consiliului de Supraveghere, acesta s-a ”remarcat” prin faptul că a făcut presiuni asupra conducerii Hidroelectrica ca să acorde o sponsorizare foarte mare către Comitetul Olimpic și Sportiv Român, dar demersul său n-a avut succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...