Cine conduce strategia COVID? Grupul de Comunicare Strategică, sub girul lui Raed Arafat

După luni de la primul caz de COVID-19, timp în care autoritățile au refuzat să dea publicității componența celebrului Grup de Comunicare Strategică (GCS) desemnat să informeze românii în privința epidemiei de coronavirus, s-a aflat cine sunt cei care pun la cale directivele comunicării și strategiile pentru prevenirea virusului coronarovirus. Fostul vicepreședinte PMP Radu Cristescu a publicat, pe Facebook, dispoziția 524 din 3 martie 2020, semnată, așa cum arată documentul, de secretarul de stat Raed Arafat.

Dezvăluiri pe rețelele de socializare

Radu Cristescu a scris pe contul său de Facebook: ”astăzi, Grupul de Comunicare Strategică cât și PNL își dau aramă pe față! Grupul de Comunicare Strategică da datele PNL-ului care le și publică, înainte de a o face MAI. Presa se prinde, mai ales că datele erau (surpriză sau nu!) greșite, după care PNL șterge postarea. Dacă cineva mai avea vreo îndoială că nu PNL coordonează acest grup, cred că astăzi i s-a spulberat îndoială. Apoi, se mai miră că lumea nu mai crede!

Surprize, surprize!

Adevărată surpriză este altă, că să nu zic, minciună, premeditare, ticaloție și toate la un loc. Dacă nu mă înșel, pe 27 februarie, președintele Klaus Iohannis, iese și ne spune că de fapt acest COVID 19 este o simplă răceală și nu trebuie să ne facem probleme. Exact în ziua în care apărea primul caz în România. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgență. Dar, surpriză, Grupul de Comunicare Strategică se înființează, ATENȚIE, pe 3.03.2020, 3 martie, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat.

Dezvăuri despre membrii GCS

Vreți să știți și cine sunt membrii acestui Grup de Comunicare Strategică, care este secret până acum? Ei sunt: dl Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și doamna Sorina Coșbuc, consiler al ministrului Vela, fost reporter Realitatea TV și fosta realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. În biroul ei de la MAI, doamna Coșbuc este ”ajutată” de dl comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, și de comisarul Cuturescu Adrian, fost jandarm.

Cifre alarmante?!

A nu se confunda Grupul de Comunicare Strategică cu specialiștii Ministerului Sănătății și altor specialiști avizați. Ei, membrii GCS, sunt cei care dau cifrele alarmante care de multe ori se bat cap în cap și nu corespund cu datele transmise de specialiști. Toate acestea cu acordul lui Vela și girul lui Orban! Toată manipularea pentru interesul politic al lui Iohannis! Și bineînțeles pentru buzunarele lor…”, scrie Radu Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...