Cine dă ora exactă la Garda Națională de Mediu

Prin venirea la guvernare a PNL, Garda Națională de Mediu și-a schimbat conducerea. De fapt, schimbatul conducerii este doar pe hîrtie pentru că, în realitate, instituția este dirjjată și controlată de către oamenii susținuți și garantați de ALDE.

Premierul Ludovic Orban a numit pe funcția de comisar general pe gălățeanca Marioara Artemis Gătej, care mai are în subordine încă trei comisari generali adjuncți-Alexandru Mihai Cacoveanu, Marius Octavian Popa și Adrian Haralambie Bidu. Alexandru Mihai Cacoveanu este un fost consilier local PNL din Scorniceşti, protagonist într-un scandal de mită electorală, în urmă cu câţiva ani, mai exact în 2016, când a distribuit cadouri de Moş Nicolae, copiilor din mai multe şcoli din oraş, susţinând că darurile vin din partea partidului pe care îl reprezintă, deşi acţiunea fusese adoptată în consiliului local de consilierii tuturor partidelor, fondurile necesare- 250 de milioane lei vechi, venind din bugetul local.

Cel de al doilea comisar general adjunct, Adrian Haralambie Bidu, este fostul consilier al Grațielei Gavrilescu, cel care îi ducea geanta acesteia la toate deplasările prin țară, iar ministrul Mediului Costel Alexe l-a promovat și pentru consilierea foarte bună asigurată fostului ministru al ALDE. Cel de al treilea adjunct al GNM, Marius Octavian Popa (MOP) este un profesor de istorie din Tulcea, crescut și promovat de Crin Antonescu, și de aceea a și fost botezat de cei de la GNM cu numele de MOP-ul lui Crin. În guvernul Tăriceanu, MOP-ul lui Crin a fostl, între 2007 și 2008, comisarul general al GNM, iar, ulterior, s-a rebrenduit politic și este liderul ALDE Tulcea. Însă, potrivit informațiilor noastre, MOP-ul lui Crin, având în spate și experiența din era Tăriceanu, este cel care dirijează și controlează tot ce mișcă în Garda Națională de Mediu, chiar dacă liberala Marioara Artemis Gătej este șefa din scripte a acestei instituții. Practic, la ora actuală, ALDE dă ora exactă la GNM prin MOP-ul lui Crin Antonescu ajutat de umbra Grațielei Gavrilescu, Haralambie Bidu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...