Cine e ministrul din cabinetul Cîțu care are casă la Budapesta

Printre cei șapte noi miniștri ai cabinetului Cîțu se numără și cel al Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak. Acesta s-a remarcat ca președinte al Federației Române de Ciclism, iar când a ajuns demnitar a ieșit în evidență cu o zestre imobiliară aparte printre miniștrii de la Palatul Victoria.

Potrivit declarației de avere, Eduard Novac are o zestre imobiliară de invidiat și stă destul de bine din punct de vedere financiar având vreo 16 conturi bancare.

Ca președinte al Federației Române de Ciclism el a fost remunerat lunar cu 4.700 de lei, iar anul trecut a încasat ca premii de la MTS încă 97.000 de lei.

La ora actuală, el deține șapte terenuri, dintre care patru intravilane în Harghita Băi, Miercurea Ciuc, Sovata și Sântimbru.

Dar, Carol Novak deține și patru apartamente, trei în Mircurea Ciuc și unul, atenție, de 73 mp, achiziționat în 2018 la Budapesta. Este singurul ministru din cabinetul Cîțu care a declarat că este proprietarul unui imobil în afara României.

1 COMENTARIU

  1. Un tânăr politician român iubitor de neam și de Tara… dar cu casa de suflet la Budapesta și o alta-casa plina de promisiuni deșarte la București,
    Iubesc poporul român, prost, îndobitocit și leneș și iubesc cu adevarat banii din România. Carol-Eduard Novak cu o zestre imobiliară aparte printre miniștrii de la Palatul Victoria.
    Ce înseamnă educația și prosperitatea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole