Cine era Ana Daraban, femeia omorâtă de câini la Lacul Morii

Ana Daraban, femeia omorâtă de o haită de câini maidanezi la Lacul Morii era un suflet bun, cu multă speranță, care alerga pentru cazuri umanitare și campanii de întrajutorare.

La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă!

O femeie de 44 de ani a fost omorâtă în această dimineață de o haită de câini maidanezi la Lacul Mori, este Ana Daraban, o maratonistă din București care alerga pentru cauza nobile și campanii de întrajutorare.

Ana Daraban deținea funcția de expert monitorizarea calității mediului în cadrul Primăriei Municipiului București. Aceasta lucra aici din luna septembrie 2022.

Ana Daraban a mai fost atacată de câinii maidanezi

Maratonista nu este la primul astfel de incident, anul trecut a mai fost atacată de câinii maidanezi în zona Lacului Morii și a necesitat mai multe operații pentru a-și reveni la normal.

Totuși, chiar și așa, câinii maidanezi au fost lăsați de izbeliște. Hingherii au venit de 2-3 ori în locația respectivă cu două cuști, însă nu au capturat foarte mulți câini, pe motiv că zona este foarte întinsă, iar ei nu îi pot captura pe toți.

În 2019, Ana Daraban a alergat 30 de km pentru susținerea proiectului „Forest School – Copiii Pădurii”

În toamna anului 2019, Ana Daraban a alergat la Transmaraton, cursa de 30 km, pentru a susține proiectul „Forest School – Copiii Pădurii”, dezvoltat de Asociația Pădurea Copiilor pentru anul școlar 2019-2020.

,,Cred cu tărie în nevoia de a crea un context de învățare și reconectare cu natura, de aceea alerg pentru includerea activităților educaționale în aer liber în cadrul programului „Școala Altfel” #AlergȘiÎmpăduresc”, scria pe atunci Ana Daraban.

2 COMENTARII

  1. Este inacceptabil ca un om asa frumos sa pateasca asa ceva mai ales ca nu este un precedent. Este inadmisibil ca societatea sa doarma si sa nu se revolte deloc. Se transmit la stiri pe toate canalele intre alte 2 stiri diverse , banale. Este un caz socant care este o regula in tara asta PENTRU CA NOI TOTI PERMITEM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...