Cine este câștigătoarea Miss Universe România 2021

Carmina Elena Olimpia Coftas este tânăra de 21 de ani care a câștigat anul acesta Miss Universe România. Concursul a avut loc sâmbătă, 28 august, în Face Club București.

Elena Olimpia s-a născut în Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca, unde este studentă în anul III la Facultatea de Istorie. În trecut, a fost prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV.

Ea a câștigat faza națională a concursului de frumusețe Miss Universe România 2021 și va reprezenta țara noastră la faza mondială a competiției, care se va desfășura în Israel.

Din juriu a făcut parte și ambasadorul Israelului în România, David Saranga, alături de creatorul de modă Cătălin Botezatu, Cristina Bâtlan (fondatoarea Musette), Bianca Păduraru (MP Kids Academy) și psihologul Adela Czebely.

La acest concurs au aplicat 200 de fete, dar au fost selectate doar 25 de concurente care s-au bătut pentru titlul de Miss Universe România 2021.

Organizatoarea acestui eventiment a fost chiar Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe 2021, eveniment care a avut loc în Florida, SUA, în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...