Cine este marele susținător al vânzării de acţiuni pe care statul le deţine la companii şi societăţi naţionale

Un consilier controversat al premierului Nicolae Ciucă este unul dintre cei mai mari susținători al vânzării de acţiuni pe care statul le deţine la companii şi societăţi naţionale din motive ușor de dedus.

La companiile și societățile cu capital de stat este o agitației și o tensiune fără precedent ca urmare a faptului că după 15 august 2022 acțiunile pe care statul le deține pot fi vândute.

Practic, după 15 august 2022 nu va mai fi aplicată Legea 173/2020 privind interzicerea vânzării de acţiuni pe care statul le deţine la companii şi societăţi naţionale cum ar fi Hidroelectrica, Salrom sau Nuclearelectrica. Î

nsă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că unul dintre susținătorii vânzării acțiunilor pe care statul le deţine la companii şi societăţi naţionale este lichidatorul judiciar Remus Borza, consilierul onorific al premierului Nicolae Ciucă moștenit de la foștii prim miniștrii Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Remus Borza a mai ocupat această funcție și pe vremea Vioricăi Dăncilă, dar după o săptămână a fost ejectat de la Palatul Victoria și băieții cu ochii roată știu și de ce. Tot Borza este cel care s-a ocupat de insolvența de la Hidroelectrica SA.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole