Cine este milionarul de 33 de ani care demolează stadionul ,,Nicolae Dobrin” din Pitești

Primăria Pitești a desemnat firma care se va ocupa de demolarea stadionului ,,Nicolae Dobrin” din Pitești, unde urmează să se construiască o arenă modernă. Contractul are o valoare de 4,56 milioane lei, iar durata execuției este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului din Primăria Pitești au semnat în data de 12 septembrie contractul de ,,Desființare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”, în vederea realizării unei nou arene pe același amplasament.

Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011, ale cărei acțiuni sunt deținute de Dragoș Mihăilescu. În 2022, firma avea afaceri de 16,5 milioane lei și un profit net de 2,5 milioane lei.

Tânărul în vârstă de 33 de ani este general manager al companiei. În același timp, el mai este și manager la o sală de fitness.

Stadionul din Pitești a fost inaugurat în 1964, lucrările fiind realizate cu ajutorul Armatei. Noul stadion a fost numit „1 Mai”. După 1989, numele a fost schimbat în “Municipal”, după care Consiliul Local a hotărât ca arena din Trivale să poarte numele celui mai cunoscut fotbalist local: Nicolae Dobrin.

Pe acest stadion au jucat echipe mari cum ar fi, de exemplu, Real Madrid sau Nottingham Forest, când a și fost stabilit recordul de audiență: 28.000 de spectatori în turul II al Cupei Campionilor Europeni din 1979.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole