Cine este ministrul mason din cabinetul Cîțu

Deși președintele Klaus Iohannis a trâmbițat înainte de alegerile parlamentare că nu vrea traseiști politici în PNL și Guvern, a uitat de această promisiune la instalarea cabinetului Florin Cîțu.

Și astfel, s-a ajuns ca fostul ministru al Educației din guvernul Ponta să fie, din nou, actualul boss al  învățământului românesc, garantat de PNL. Ca atare, Sorin Câmpeanu a devenit cel mai traseist ministru din actuala echipă de la Palatul Victoria.

În CV-ul acestuia postat pe site-ul Guvernului se observă că este implicat, pe lângă funcția de rector al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, într-o mulțime de consilii și asociații. Cum ar fi cea de președinte al Consiliului Național al Rectorilor și al Agenției Universitare a Francofoniei, iar prietenii și frații știu și de ce! 

Dar, surprinzător, el nu a menționat în documentele oficiale că a fost vicepreședinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), adică a fost locotenentul lui Alexandru Cumpănașu.

Însă, potrivit declarațiilor de interese depuse pe site-ul Guvernului și al Camerei Deputaților, de anul trecut Sorin Cîmpeanu a menționat că este „membru Asociația MLNR”, adică face parte din Marea Lojă Națională a României, condusă de Radu Ninel Bălănescu.

Practic, traseistul politic ministru al Educației (PSD, ALDE, Pro România, PNL) Sorin Cîmpeanu este singurul demnitar din echipa Cîțu care și-a declarat oficial apartenența la masonerie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...