Cine este Nadin, noua vedetă de pe TikTok. Strânge bani să-și cumpere capre

Nadin Gherman, un cioban din Constanța în vârstă de 19 ani, este noua vedetă a TikTok-ului, după ce în doar câteva săptămâni a ajuns să fie cel mai urmărit membru al platformei.

Tânărul are sute de mii de urmăritori, iar numărul este în creștere, pentru că sunt destui români curioși să vadă care sunt provocările vieții de cioban. Deși are doar 19 ani, tânărul a trecut prin multe și a avut parte de o grămadă de greutăți, care l-au călit și l-au adus pe drumul bun, până la urmă.

La vârsta de 3 ani, Nadin a fost dus de tatăl lui natural din Botoșani la orfelinat, alături de o soră mai mare, după ce mama îi fugise la muncă în Italia, din cauza vieții grele pe care o ducea cu bărbatul, dar și pentru a face rost de bani pentru copii. În total sunt 10 frați, 7 băieți și 3 fete, potrivit Cancan.

Viața în orfelinat n-a fost deloc ușoară pentru Nadin, care era un copil rău și obraznic, mai mult, a fost dus chiar și la Psihiatrie. După vreo  cinci ani, mama s-a întors din Italia și l-a luat acasă. Până la urmă, băiatul s-a cumințit și a reușit să-și găsească rostul în viață, deși nu i-a fost deloc ușor să treacă peste acei ani.  

Acum, Nadin trăiește alături de mama sa, frați și tatăl adoptiv la Constanța, unde are grijă de o turmă de 100 de capre. Speră ca într-o zi cu banii strânși pe TikTok să poată să aibă și el animăluțele lui și o bucată de pământ unde să le crească.

Citește si Licitație pe ciobanul nepalez: 600 euro bucata. ”Nu-ți place, în 3 luni vine altul”. EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...