Cine este noua „umbră” a Gabrielei Firea

Fostul edil general al Capitalei, Gabriela Firea, este disperată să devină cât mai repede ministru al Familiei și Egalității de Șanse, nu doar pe hârtie, fapt pentru care încearcă să încropească cât de cât o echipă ministerială.

După ce a depus jurământul, Gabriela Firea a fost văzut cam tot timpul flancată de un personaj destul de controversat în PSD. Este vorba despre Mihail Adrian Oprescu, secretarul general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, nimeni altul decât soţul deputatei PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu. 

Acesta a fost prefect al judeţului Argeş în perioada Guvernului Ponta, fiind înlocuit din funcţie în februarie 2016, în perioada guvernării tehnocrate a lui Dacian Cioloş. Ulterior, în octombrie 2019, Mihail Adrian Oprescu a fost numit secretar general al acestei agenții.

Prezența acestuia în apropierea Gabrielei Firea are drept scop consiliera acesteia privind funcționarea noului minister, dar nu trebuie omis faptul că Oprescu urmărește să fie secretarul general al noului minister al Familiei și Egalității de Șanse sau chiar secretar de stat. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole