Cine este noul comandant al CSA Steaua București

Prin numirea noul comandant. ministrul Apărării Naționale. Nicolae Ciucă, continuă să-și bată joc de Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București, dar mai ales de suporterii celui mai galonat club sportiv din România.

Din lac în puț

Potrivit informațiilor noastre, noul comandant al CSA Steaua impus de ministrul Nicolae Ciucă va fi colonelul Răzvan Ștefan Bichir, care până acum își desfășura activitatea pe la Corpul de control al MApN.

Numirea acestuia este surprinzătoare și extrem de controversată. Răzvan Ștefan Bichir a fost cel care în ultimii ani a verificat mai multe sesizări privind jaful și degringolada de la CSA Steaua, dar rezultatul verificărilor a fost acela că totul este în ordine și nu se confirmă cele sesizate.

Și era previzibil că nu există vreo ilegalitate atâta timp cât el a avut închiriat un teren de la CSA Steaua București. De fapt, Răzvan Bichir este protejatul ministrul Nicolae Ciucă și acest lucru este demonstrat de modul cum a fost avansată în grad soția acestuia.

Practic, prin pensionarea controversatului Mădălin Hîncu și numirea lui Răzvan Bichir, CSA Steaua a sărit din lac în puț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole