Cine este și cum arată fosta iubită a lui Bill Gates (VIDEO)

Dezvoltator, investitor în capital de risc și femeie de afaceri. Ann Winblad a fost la conducerea a nenumărate companii și start-up-uri și, cu cei aproape 40 de ani de experiență în industria tehnologiei, s-ar putea susține că a construit practic Silicon Valley.

Toate bune și frumoase, dar pe lângă faptul că această femeie este o legendă vie în ecosistemul startup-ului, ea este și fosta iubită a lui Bill Gates.

Ann Winblad a fost prima, în anii 70, care a văzut că software-ul este viitorul, motiv pentru care a decis să investească în Microsoft. A devenit nu doar investitor, ci și iubită a lui Bill Gates, cu care a rămas prieteni după încheierea relației lor. Prietenia aceea care va dura toată viața. Există o legătură extrem de puternică între cei doi antreprenori și, în anii 90, Newsweek a publicat știrea că Bill Gates și-a făcut soția, Melinda, să semneze un contract prenupțial care i-a garantat că ar putea petrece un weekend pe an cu „fosta”.

Winblad este vizionară, eclectică și…cine știe ce va fi mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...