Cine este Svetlana Krivonogikh, cunoscută drept „Stăpâna Rusiei” sau femeia care are cu Vladimir Putin o fiică secretă

Svetlana Krivonogikh este o multimilonară din Rusia despre care se zvonește că a fost îmbogățită de Vladimir Putin. Cunoscută drept  „Stăpâna Rusiei”, Svetlana Krivonogikh are și o fiică secretă care îi seamănă leit președintelui rus.

Nu este clar în ce moment a început relația dintre Svetlana și liderul de la Kremlin, însă cert este că cei doi se cunosc de pe vremea când Putin era director FSB.

De la menajeră la multimilionară

Înainte de a deveni multimilionară, Svetlana locuia într-un aparatament umil din Sankt-Petersburg și a lucrat ca menajeră într-un magazin din oraș.

Svetlana a studiat la Universitatea de Economie, a primit și diplomă, însă colegii nu-și aduc aminte să fi mers la cursuri, scrie Maski-proekt.media.

În 2001 Svetlana a început să lucreze la Banca Centrală a Rusiei, ulterior, aceasta devenind acționar la această bancă.

sursa: maski-proekt.media

Avere

În anii 2000, viața Svetlanei s-a schimbat radical. Aceasta a devenit proprietara celor mai de elită locuințe pe care și le-ar putea dori un rezident din Sankt Petersburg. Valoarea estimată a proprietăților era în jur de 1,1 miliarde de ruble.

Svetlana deține, printre altele, o proprietate în insulele Kamennîi, situate delta râului Nevan. Cei care mai dețin proprietăți în zonă sunt oameni din cercul restrâns al lui Putin.

Krivonogikh deține și o cotă majoritară într-o stațiune de schi iubită de Vladimir Putin.

Fiica secretă a lui Vladimir Putin

Svetlana are o fată care s-a născut în 2003 și seamănă izbitor de mult cu Vladimir Putin.

Brockville Development Ltd. este companie înregistrată în Insulele Virgine Britanice care a fost înregistrată la doar câteva săptămâni după ce Krivonogikh, care avea 28 de ani la acea vreme, a născut o fată. Motivul pentru care Putin a ținut-o în secret pe Svetlana Krivonogikh, ar fi chiar fiica pe care o au împreună.

Fiica Svetlanei într-un avion privat. / sursa: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...