„Cine mi-a spus mie că nu mai e nicio pandemie? Un sas!”: Cântec-parodie la adresa președintelui Iohannis (VIDEO)

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a publicat duminică pe YouTube o piesă satiră la adresa președintelui Klaus Ioahnnis, intitulată „Un sas, un sas, un sas” – melodia fiind un cover după celebra „Quizás, quizás, quizás”.

Șeful statului este criticat în versusi pentru declarațiile sale din ultima perioadă. „Păi cine a zis în vară / Cine mi-a spus mie / Că nu mai e nicio pandemie? / Un sas, un sas, un sas!” – cântă solistul Dan Teodorescu în piesa ce ironizează prestația președintelui țării. „Deci cine mă obligă / Să cred inevitabil / Că e iresponsabil? / Un sas, un sas, un sas! (…) Și cine mă jignește / Și cu vorba, și cu fapta? / Și cine îmi povestește / Că stânga e dreapta? / Și cine îmi explică / Fără scrupule, fără rușine / Că răul e de fapt bine? / Un sas, un sas, un sas!”, mai spun versurile parodiei.

„Domnule Iohannis, mă scuzați”

De altfel, Dan Teodorescu l-a criticat și zilele trecute pe Klaus Iohannis, când șeful statului a ieşit într-o declaraţie de presă, în cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, și a admis că „nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum”.

Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană “Hai, sictir, nenorocit cinic şi iresponsabil”? Întreb pentru mine”, a scris el pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole