Cine spune că în viață, bârfa ia liftul, dar adevărul ia scările?

Solista Katy Perry (foto) a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat în mod public cu cea care în urma cu 10 ani îi era cea mai bună prietenă. Și anume colega ei de breaslă, Taylor Swift.

Prietenia lor s-a rupt după ce Perry a avut o relație cu artistul John Mayer, care, la acea vreme, era și ex-ul lui Taylor Swift. Complicat, după cum remarcă și presa mondenă americană. După câțiva ani buni de pauză, cele doua artiste s-au împăcat  prin intermediul melodiei ”You Need to Calm Down”, semnata Katy Perry. Ce le-a făcut să ia această decizie?

Exemplu pozitiv

Unul dintre principalele motive ar fi fost chiar fanele lor, cărora își doresc să le dea un exemplu drept de urmat. „În viață, bârfa ia liftul, dar adevărul ia scările. Pur si simplu e nevoie de timp. Sunt recunoscătoare pentru faptul ca ne-am împăcat public și am reușit să fim un exemplu pozitiv pentru fetele tinere”, a spus Katy într-un interviu cu Howard Stern.

 „Mereu mi-am dorit tot ce e mai bun pentru ea, iar acum putem să vorbim despre binele pe care ni-l dorim una alteia”, a continuat aceasta, semn ca cele două au dat uitarii supărările din trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...