Cine sunt ambasadorii care ne vor reprezenta la UE și la NATO

Comisiile reunite pentru politică externă şi comisiile pentru comunităţile de români din afara ţării de la Senat şi Camera Deputaţilor au acordat joi, în urma audierilor, aviz favorabil pentru ambasadorii propuşi la reprezentanţele permanente ale României pe lângă UE şi NATO.

Audierile s-au desfăşurat în cadrul unei proceduri mixte, în format fizic, la sediul Senatului şi, respectiv, virtual. Este vorba despre Iulia Raluca Matei, secretar de stat în MAE, desemnată pentru a conduce Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, și de Dănuț Sebastian Neculaescu, secretar de stat în MAE, desemnat pentru a conduce Delegația Permanentă a României pe lângă NATO, informează realitatea.net.

Președintele Comisiei pentru politică externă din Senat, Titus Corlățean, le-a adresat felicitări celor doi pentru calitatea de excepție a parcursului profesional și le-a urat mult succes în importanta lor misiune de promovare a intereselor statului român pe lângă Uniunea Europeană și NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...