Cine sunt cei doi muncitori uciși cu cruzime. Unul dintre ei era orfan de mamă de la trei ani

Cei doi bărbați, sechestrați și uciși de Gheorghe Moroșan, aveau 38, respectiv 55 de ani și lucrau ca electricieni.

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu, 55 de ani, sunt cei doi bărbați, de profesie electricieni, uciși de Gheorghe Moroşan, ieri, 1 martie.

Cei doi bărbați, dintre care unul orfan de mamă, lucrau la o instalație în apartamentul fostului proprietar din Onești, județul Bacău. Bărbatul era furios pe autorități din cauza sentinței de evacuare.

Acesta încercat să-și facă singur dreptate și i-a luat pe cei doi muncitori ca ostatici, până obține ceea ce vrea. Tot el a sunat la poliție și a anunțat că are doi ostatici pe care îi omoară dacă nu-și va recupera apartamentul.

Desfășurarea ulterioară a evenimentelor nu a fost favorabilă unei încheieri fără victime a incidentului, deși Poliția susține că ar fi ajuns la un punct de înțelegere cu agresorul. Din păcate, unul dintre cei doi muncitori a încercat să îl lovească pe agresor, ceea ce i-a declanșat valul de furie în care i-a înjunghiat mortal pe cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...